te bouwen

8 van de beste supplementen om spieren op te bouwen

1. Neem protease-supplementen

Een studie wees uit dat protease-supplementen de immuunrespons wijzigen. Protease is een enzym dat de eiwitten in uw lichaam afbreekt, waardoor spierontsteking wordt verminderd, wat een sneller herstel betekent en de mogelijkheid om meer te tillen bij uw volgende bezoek aan de sportschool.

2. Neem tweemaal daags 3 g creatine

Creatine is de brandstof die je spieren nodig hebben voor explosieve bewegingen. Onderzoek zegt dat je deze inname acht weken volhoudt om je spierkracht met minimaal acht procent te verbeteren en om je kracht en uithoudingsvermogen in de sportschool te verbeteren.

Creatine is sinds de jaren negentig het vlees en de aardappelen van geharde spiermannen.
“Het wordt ondersteund door meer dan 300 in het tijdschrift gepubliceerde onderzoeken die het vermogen noemen om de prestaties te verbeteren door meer spiermassa op te bouwen, het uithoudingsvermogen te verbeteren en het herstel te versnellen”, zegt Haydn Masters, atletische ontwikkelingsmanager voor de Waratahs. Het smaakt misschien naar niets, maar het zal je lichaam in iets veranderen. Snel.

3. Neem een ​​glutaminesupplement van 5 g

Doe dit na het ontbijt en de training om je spiergroei te versnellen, blijkt uit een studie gepubliceerd in The International Journal of Sports Medicine. Uw glutaminegehalte kan tijdens intensieve training vaak tot 45 procent dalen in één week, dus het is altijd het beste om bij te vullen.

te bouwen
4. Voeg arginine toe

Verlies 0,9 kg vet en krijg dezelfde hoeveelheid spiermassa in slechts vier weken door het aminozuur arginine in te nemen. Andere voordelen zijn onder meer een verbeterde doorbloeding, extra spermaproductie en een verminderd risico op bloedstolsels en beroertes, volgens een studie van de University of North Carolina.

5. Meng wei en creatine voordat u gaat trainen

Neem ten minste 20 g wei-eiwit en 5 g creatine 45 minuten voor je sessie. Dit zal helpen om maar liefst 87 procent meer spiermassa te leveren en je kunt het aantal keren dat je bankdrukt met 35 procent verhogen.

6. Zorg voor het juiste poeder

Eiwit is cruciaal voor spiergroei.
“Als je genoeg eiwitten hebt, komen er meer aminozuren in je lever en bloed, wat het herstel en spierherstel bevordert”, zegt Masters. “Dierlijke eiwitten zijn uitstekend in dit proces, maar je moet 100 gram kip eten om 25 gram eiwit binnen te krijgen. Als je echter 25 g wei hebt, krijg je ongeveer 25 g proteïne. Het is dus gemakkelijk voor het spijsverteringssysteem om in te nemen voor de training en het is ook tijdbesparend. ”

7. Beginnersboost met b-Hydroxy b-methylbutyraat (HMB)

Er is een carrousel in de spieropbouwende wereld: meer kracht betekent meer spieren, wat meer kracht betekent, enzovoort. The Journal of Applied Physiology meldt dat HMB heeft bijgedragen aan het verhogen van het bankdrukken van een ongetrainde kerel met maar liefst 300 procent, vergeleken met degenen die het niet gebruikten. We suggereren niet dat het je spiergroen zal maken, maar de hobbel in kracht zal zeker een handje helpen.